Doceń polskie
Społem w Płocku z certyfikatami jakości „Doceń polskie”
Znak jakości produktu „Doceń polskie” a także tytuł TOP PRODUKT przypadł pięciu propozycjom z naszej oferty. Prestiżowe laury przyznane zostały w trakcie XXXIV certyfikacji żywności, która odbyła się 30.10.2019 r. w Sosnowcu. Organizowane przez Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” atestacje żywności odbywają się cztery razy w roku. Honorowy patronat nad oceną żywności sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
W trakcie ostatniej w tym roku certyfikacji żywności Loża Ekspertów przyjrzała się 153 produktom z oferty 69 firm z całego kraju. Certyfikatem jakości produktu „Doceń polskie” nagrodzono: Chleb mieszany razowy, Chleb mieszany razowy ze słonecznikiem, Chleb zwykły, Bułka wrocławska oraz Bułka poznańska. Co ważne, propozycje otrzymały także zaszczytne tytuły TOP PRODUKT. Miano to jest zarezerwowane dla artykułów z maksymalną liczbą punktów (samymi „10”) za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny.