PSS Zgoda w Płocku od 1920 r. zaopatruje Płocczan w pieczywo. Metodami tradycyjnymi wypiekamy pieczywo podstawowe i razowe, a także wyroby gatunkowe i półcukiernicze.  Od lat naszym wiodącym, absolutnie naturalnym produktem jest chleb pszenno-żytni, wypiekany według tradycyjnej receptury – wielofazowej fermentacji kwasowej. Nasze pieczywo razowe wypiekane jest na bazie mąki żytniej razowej, na naturalnym zakwasie, bez barwników i polepszaczy. Stosujemy takie dodatki jak: słonecznik, soja, siemię lniane, sezam, rodzynki i prawdziwy pszczeli miód.  Z wyrobów półcukierniczych szczególnie polecamy pączki i rogaliki kruche z marmoladą, które cieszą się ogromnym powodzeniem na rynku oraz bułeczki ,,chłopki”, drożdżówki, herbatniki deserowe, różnego rodzaju babki oraz keksy i makowce.

Znak jakości produktu „Doceń polskie” a także tytuł TOP PRODUKT przypadł pięciu propozycjom z naszej oferty. Prestiżowe laury przyznane zostały w trakcie XXXIV certyfikacji żywności, która odbyła się 30.10.2019 r. w Sosnowcu. Organizowane przez Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” atestacje żywności odbywają się cztery razy w roku. Honorowy patronat nad oceną żywności sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

W trakcie ostatniej w tym roku certyfikacji żywności Loża Ekspertów przyjrzała się 153 produktom z oferty 69 firm z całego kraju. Certyfikatem jakości produktu „Doceń polskie” nagrodzono: Chleb mieszany razowy, Chleb mieszany razowy ze słonecznikiem, Chleb zwykły, Bułka wrocławska oraz Bułka poznańska. Co ważne, propozycje otrzymały także zaszczytne tytuły TOP PRODUKT. Miano to jest zarezerwowane dla artykułów z maksymalną liczbą punktów (samymi „10”) za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny.